Skip to main content

Total Relax 1-op-1 (8 weken)

Total Relax: hoe je rust van binnenuit kan gaan voelen, échte rust

Wil jij ervaren hoe het is om rust van binnenuit te voelen, te zorgen voor meer ontspanning en energie? Leer hoe je rust gewoon kan maken in jouw leven en ga aan de slag met wat jou daarvoor nu nog in de weg zit. Total Relax is een 8-weken traject met veel ademhalingsoefeningen, technieken en ademsessies. Het is een traject op maat voor jou.

Wat is het Total Relax pakket en wat levert het mij op?

Een ontspannen hoofd en lijf én meer energie. Daar gaan we voor in dit 8-weekse traject dat ik op maat maak voor jou. Daarin krijg je sowieso 3 ademsessies, leer ik je veel ademhalingsoefeningen en 2 ademtechnieken. Ik laat jou ervaren wat jij met jouw ademhaling kan bereiken. En we gaan na hoe je dit (dagelijks) voor jezelf toe kan passen.

Ademhalen, je doet het je hele leven al en je doet het zoals je het doet. En juist daarom kan je hiermee veel winst behalen: door bewuster te ademen en door ademtechnieken. Je krijgt aangereikt wat jij nodig hebt.

8 weken is daarbij een mooie periode dat je een gewoonte kan maken van wat jou rust geeft. Je gaat ontdekken wat voor jou werkt. Dat betekent niet dat je dagelijks aan een strak omlijnd ritueel vastzit. We doen verschillende oefeningen om daar zo jouw eigen weg in te vinden.

Om die rust blijvend te ervaren maken we ook gebruik van ademsessies. Op die manier kunnen we de bron aanpakken wat jou nog in de weg zit, zodat je kan gaan doen wat je eigenlijk wil. De uitknop vinden voor jouw drukke hoofd en of je meer ontspannen en energieker voelen. Daarbij pakken we ook overtuigingen aan die jou nu nog (onbewust) in de weg zitten. Want mag of kan jij wel rust nemen van jezelf? Moet je het allemaal meteen geweldig toen? Of help jij iedereen en zet je jezelf op de laatste plek?

Met deze sessies:
-ervaar je minder stress
-voel je sowieso meer rust van binnenuit: je weet hoe rust op te zoeken
-je neemt tijd voor herstel en voelt je daarna relaxter en energieker
-maak je gezonde keuzes: je gaat doen waar jij blij van wordt en wat jou energie geeft
-daardoor kan je er óók voor anderen zijn en heb je meer energie om óók leuke dingen met anderen te doen (waardoor je ook weer meer gaat stralen, je energieker voelt)
-weet je steeds beter te herkennen wat onrust geeft en energie opslokt: en kies je bewust voor iets wat jou rust geeft
-ben je je bewust van spanning in je lijf en weet je hoe je weer kan óntspannen
-ervaar je meer rust in je hoofd
-weet je wat je met een gezonde ademhaling kan bereiken: jouw tool voor meer ontspanning en energie

Meer informatie?

Je voelt dat het tijd is voor verandering, tijd voor rust. Ben jij ready for change? Dan past het Total Relax traject helemaal bij jou!

Praktische informatie

Tijdens deze 8 weken zien we elkaar 6x. Dit zijn sessies van ca. anderhalf uur. Tussen de sessies heb jij tijd om thuis te oefenen. Je hebt de gelegenheid om wekelijks  jouw vragen te stellen.

Wat je onder andere gaat meekrijgen, afhankelijk van wat jou verder kan helpen:

  • Veel oefeningen. Voor een rustige ademhaling (ook yoga en mindfulness)
  • Ademhalingstechnieken: Wim Hof ademhalingstechniek en Epiphoramethode
  • Verbonden ademsessies en Yoga Nidra
  • Een ijsbad workshop
  • Een Mindful Walk
  • Advies hoe jij rust blijvend gewoon kan maken

Investering:
€ 750,00 (particulier incl btw, zakelijk ex btw)

Meld je nu aan

Gewoon even een ontspannen moment voor jezelf?

Kom genieten van een massage. Massage helpt jou te ontspannen, vermindert vermoeidheid en helpt sneller herstellen na sportinspanning of bij een blessure. Met verschillende massagetechnieken pak ik jouw pijn aan.

Bekijk de behandelingen