Skip to main content

Ademconsult

Een eerste kennismaking met de kracht van jouw eigen ademhaling

Jouw ademhaling kan de sleutel zijn tot stressvermindering, verbeterde energie, en emotionele stabiliteit. Tijdens een ademconsult gaan we na hoe jouw ademhaling op dat moment is en waar je winst kan boeken. Praktische oefeningen, mijn advies en het ervaren van een korte ademsessie maken dit consult een waardevolle eerste stap naar meer ontspanning en energie.

Dit kun je verwachten

Een ademhaling die beter kan vraagt om aandacht. Helemaal als jij altijd ‘aan staat’. Bij (veel) stress en een burn-out kan het zijn dat je te snel of onregelmatig ademt. Rustiger ademhalen, betekent een rustiger hartslag. We gaan na waar jij tegenaan loopt en welke (ademhalings)oefeningen jou een stap verder kunnen brengen. Je zult zien dat je weer meer ontspanning en energie zult ervaren.

"Bewust worden hoe jij meer kan ontspannen en energie kan ervaren? De eerste afspraak gaan we daar al mee aan de slag."

Ontdek het zelf

'Even rustig ademhalen'

Het ademconsult is voor jou als jij:

  • veel onrust ervaart.
  • het gevoel hebt altijd aan te staan.
  • altijd weer iets moet, of dat er veel van jou verwacht wordt, of dat je geleefd wordt.
  • slecht slaapt.
  • overtuigingen hebt die je maar blijven plagen: je vindt dat je het niet goed genoeg doet, alles moet altijd beter, of je cijfert jezelf steeds weg.

Ook als je veel stress ervaart of een burn-out hebt: er zijn zoveel bruikbare ademtechnieken en oefeningen waarmee ik jou echt een stap verder kan helpen

Bij een eerste consult kijken we hoe ik jou verder kan helpen. Het kan zijn dat ik je een ademtechniek leer die jij thuis ook kunt beoefenen. Bij een vervolgsessie kunnen we een ‘ademsessie’ plannen. We gaan dan met de verbonden ademhaling of de Liquid breath methode aan de slag.

Om het effect van de ademhalingsoefeningen echt te gaan ervaren, adviseer ik om minimaal 3x een afspraak te maken. Dat geeft ook voldoende ruimte om verschillende oefeningen en technieken toe te passen.

Boek een ademsessie

Gewoon even een ontspannen moment voor jezelf?

Kom genieten van een massage. Massage helpt jou te ontspannen, vermindert vermoeidheid en helpt sneller herstellen na sportinspanning of bij een blessure. Met verschillende massagetechnieken pak ik jouw pijn aan.

Bekijk de behandelingen