Skip to main content

Mindful Run en Walk

Kom in beweging en ervaar meer energie!

Soms is in beweging komen hetgeen wat nodig is om rust te ervaren. Mindful Run en Walk is (hard)lopen zonder prestatiedruk en leren binnen je eigen grenzen te blijven. Ademhalingstechnieken, yoga, meditatie en mindfulness in combinatie met bewegen in de buitenlucht geven jou ongelofelijk veel rust en ruimte.

Buiten in beweging met aandacht voor rust en makkelijker bewegen

Ongeacht of je besluit te gaan voor een mindful wandeling of een mindful hardloopronde, bewegen in de buitenlucht, omringd door natuur, brengt aanzienlijke voordelen met zich mee. Het buiten zijn maakt de beweging moeitelozer en met de meegeleverde oefeningen zal lopen voor jou gemakkelijker en plezieriger worden. Zo zul je ontdekken dat regelmatig bewegen in de buitenlucht een heerlijk rustgevend moment in je dagelijkse routine wordt.

Het mooie van deze cursus is dat je de mindfulness oefeningen en de ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het lopen kunt toepassen, maar ook gewoon in je dagelijkse routine. Hierdoor ervaar je meer energie en minder stress.

Wil je met jouw team of bedrijf op pad? Lees hier dan meer over de mogelijkheden.

“Wekelijks loop ik minimaal 3x. Het liefst over onverharde paden. Ik doe wat op dat moment goed voelt voor mijn lijf. Het hardlopen en het wandelen wissel ik af met oefeningen. Maar ook met het genieten van de omgeving. Zo is mijn rustmoment elke keer anders en helemaal oké. Ik voel me weer helemaal relaxed en opgeladen als ik terug ben.

Meer informatie? Neem contact op

Praktische informatie

Je kunt kiezen voor een 1-op-1 cursus, of je kunt je aanmelden met een groepje (maximaal 6 personen).

Wat kun je verwachten?
We gaan 5x anderhalf uur op pad in de Kiersche Wieden (bij Wanneperveen).

In overleg prikken we de momenten waarop we gaan afspreken.

Investering
De investering van deze 5-weekse cursus zijn:
– €395,- voor een 1-op-1 cursus
– €129,- per persoon bij een groep van (minimaal 4 en maximaal 6 personen)

Meld je aan

Gewoon even een ontspannen moment voor jezelf?

Kom genieten van een massage. Massage helpt jou te ontspannen, vermindert vermoeidheid en helpt sneller herstellen na sportinspanning of bij een blessure. Met verschillende massagetechnieken pak ik jouw pijn aan.

Bekijk de behandelingen