Skip to main content

Voor werkgevers en werknemers

Werken vanuit rust

Vitale ontspannen medewerkers met minder stress. Medewerkers die energiek de dag starten, voldoende rustmomenten (kunnen) inbouwen, tijd hebben voor beweging en met plezier en energie de volgende dag weer opstarten. Hoe krijg je dit voor elkaar?

Er is steeds meer aandacht voor vitaliteit bij organisaties. Vaak is dit nog niet structureel. Met eenvoudige oefeningen, aandacht voor beweging en hoe dit als routine in te bouwen, krijg je dit nu wel voor elkaar en bereik je meer. Organisaties kunnen er niet meer omheen dat werknemers meer stress ervaren en dat burn-outs te regelmatig voorkomen. Tijd om het tij te keren en te gaan staan voor een vitale organisatie.

Samen voor een vitale organisatie

Ontdek mijn boeiende workshops en sessies die op maat zijn gemaakt voor de gehele organisatie, teams of individuele medewerkers. Met een aanpak die naadloos aansluit op jullie werkritme, creëren we een energieke ontspannen omgeving. Dit legt de ideale basis om op een doeltreffende en innovatieve manier aan de slag te zijn binnen jullie organisatie.

Voorbeelden van workshops en eventuele vervolgsessies:

Back to basic: Bewust worden van hoe je nu ademhaalt en wat een goede inzet van de ademhaling voor jou kan betekenen.

Dagroutine: Verschillende oefeningen en aandacht voor meer rust, focus en energie gedurende de gehele dag.

In beweging: Mindful run of walk. Een enkele workshop of een wekelijkse walk of run.

IJsbad workshop: incl. ademhalingsoefening voor het versterken van je immuunsysteem, het verbeteren van focus en het ervaren van meer energie.

Neem vrijblijvend contact op

Individuele trajecten bij burn-outs

Je kunt bij mij ook terecht voor individuele op maat gemaakte trajecten. Om uitval (door overbelasting) van een medewerker te voorkomen. Of tijdens het herstelproces van een medewerker.

Voorstel op maat

Heb je interesse? Wil je weten wat passend is voor jullie organisatie? Neem vrijblijvend contact met mij op, zodat we kunnen afstemmen wat aansluit bij jullie organisatie. Vervolgens kan ik dan een mooi op maat gemaakt voorstel doen aan jullie.

Neem vrijblijvend contact op

Gewoon even een ontspannen moment voor jezelf?

Kom genieten van een massage. Massage helpt jou te ontspannen, vermindert vermoeidheid en helpt sneller herstellen na sportinspanning of bij een blessure. Met verschillende massagetechnieken pak ik jouw pijn aan.

Bekijk de behandelingen