Skip to main content

Ademhaling

Wil jij de kracht van ademen ontdekken?

Kun jij je voorstellen dat ademsessies en ademhalingsoefeningen ervoor kunnen zorgen dat jij je weer krachtiger en meer ontspannen voelt? Ik heb voor jou verschillende superkrachtige sessies en trajecten om te ontdekken wat jouw eigen ademhaling voor jou kan betekenen.

Op weg naar meer rust

Ademhalen is voor de meeste mensen gelukkig niet heel bijzonder. We doen het nou eenmaal zo’n 15.000 keer per dag. Wat wel bijzonder is: met die ademhaling kan je invloed hebben op hoe je je voelt. Met een paar keer diep ademhalen kan je al echt tot rust komen en je meer ontspannen voelen.

Er zijn veel krachtige methoden en oefeningen om rust, ruimte en meer energie te krijgen. Boek een ademconsult of ontdek de kracht van jouw eigen ademhaling in mijn 8-weekse traject. Ook kan je je aanmelden voor de 5-weekse cursus Rustgewoonte, ontdek stap voor stap met tal van oefeningen en technieken hoe je meer rust kan ervaren.

Wat je ook kiest, samen met mij ontdek jij hoe je je krachtiger en meer ontspannen kunt voelen.

Ontdek het zelf

"Ik vind het heel gaaf jou te laten ontdekken wat je met jouw eigen ademhaling allemaal kan bereiken."

Zo help ik jou verder

Ademconsult

Total relax (8 weken)

Rustgewoonte (5 weken)

Epiphora methode

Ervaar de kracht van een ijsbad

Een keer wat anders proberen? Ervaar de kracht van een ijsbad en voel de ontspanning en warmte van binnenuit! Kom zelf alle voordelen van een ijsbad ervaren.

Bekijk de ijsbad workshop