Skip to main content

Ontspanningsmassage

Even niets, ontspannen en tot rust komen

Een ontspanningsmassage is een ideaal moment voor jezelf. Een moment waarin je alles even los kunt laten. Met die ontspanning ga je gezonder en gelukkiger door het leven.

Een ontspanningsmassage bij Jess

In mijn praktijk, in hartje Meppel, kom je in een heerlijk rustige kamer. Ik gebruik een ontspannende warme olie. In overleg met jou kan ik voor het bereiken van nog meer ontspanning gebruikmaken van cupping. Of neem een hotstone-massage, zeker op de koude winterdagen geeft dit een heerlijke verwarmende en ontspannende ervaring.

Een ontspanningsmassage biedt een welkome ontsnapping aan de dagelijkse drukte. De kalmerende aanraking stimuleert de afgifte van endorfines, waardoor een gevoel van zalige rust en welzijn ontstaat. Spieren ontspannen geleidelijk, knopen lossen op en stress lijkt te verdwijnen terwijl je ademhaling zich stabiliseert.

Ervaar het zelf

Lichamelijke klachten verminderen

Mijn massages helpen jou als je last hebt van lichamelijke klachten. Dagelijks kan je veel spanningen opbouwen in lichaam en geest. Door stress, een verkeerde houding of vermoeidheid. Deze spanningen kunnen op den duur tot lichamelijke klachten leiden. Met een massage ontspan je weer, krijg je meer energie en kan je weer soepeler bewegen.

Ik voel waar stijfheid voelbaar is of waar de spieren wat verhard zijn. Deze punten geef ik extra aandacht. Met een triggerpointbehandeling, cupping, tapen of de Dorn methode kunnen we tijdens de behandeling nog meer ontspanning bereiken.
Zo zorgen we er onder andere voor dat:

  • Jij je weer ontspannen voelt
  • Je schouders niet meer gespannen zijn
  • Je (onder)rug weer soepeler kan bewegen
  • Hoofdpijn vermindert

Tijdens de behandeling wordt het parasympatische zenuwstelsel aangesproken. Bij ontspanning zorgt dit stelsel ervoor dat stress vermindert waardoor je spanning en vermoeidheid kan loslaten en je je weer kan opladen.

Bij een behandeling komen ook veel afvalstoffen vrij. Voldoende drinken na een behandeling, om de vrijgekomen afvalstoffen goed af te voeren, is noodzakelijk.

Maak online een afspraak

Wil jij de kracht van ademen ontdekken?

Ik heb voor jou verschillende superkrachtige sessies en trajecten om te ontdekken wat jouw eigen ademhaling voor jou kan betekenen.

Bekijk de mogelijkheden