Skip to main content

Epiphora Methode

Een missende schakel bij onverklaard uitblijvend herstel

Een bijzondere benaming voor een reeks van relatief eenvoudige oefeningen om je zenuwstelsel weer tot rust te brengen. Dat is de Epiphoramethode. Als je lijf te lang in overleefstand heeft gestaan, te veel stress heeft ervaren, dan is een goede doorbloeding van je brein niet mogelijk. Gevolg: verschillende (vage) klachten waar jij mee rond blijft lopen. Met de Epiphora Methode breng je de doorbloeding van je brein weer op orde.

De Epiphora Methode brengt herstel op gang

Heb jij last van: stress en burn-out, slaapproblemen, chronische pijnklachten en fibromyalgie, ME/CVS,een Whiplash, Long Covid, migraine met aura’s of Post Commotioneel Syndroom (PCS)? Met de Epiphora Methode kun je het herstel hiervan op gang brengen.

De doorbloeding van je brein kan door deze verschijnselen flink verstoord raken. Dit is de hoofdoorzaak van uitblijvend herstel. Met de Epiphora Methode breng je de doorbloeding van je brein weer op orde.

Een verstoorde doorbloeding ontstaat onder andere door een slechte houding van je nek en een gehele verkramping van je lijf (een stressreactie). En dat kan zomaar het geval zijn bij deze verschijnselen. Als die stresssituatie lang aanhoudt, herstel je slecht en heeft je lijf een extra boost nodig. Daar zorgen we voor met de Epiphora methode.

Wil je meer lezen over de Epiphora methode? Bekijk hier de website www.epiphoramethode.nl

Ontdek het zelf

Herstel je maar niet en herken je een aantal van deze klachten:

  • Brainfog/hersenmist
  • Drukgevoel op je hoofd
  • Hoofdhuid-/Haarwortelpijn
  • Wazig zien
  • Overgevoeligheid voor licht en of geluid
  • Verzuurde spieren
  • Koud lijf
  • Prikkelbare darmen

Dan is deze methode voor jou geschikt.

Met de Epiphora methode leer je 3 hoofdoorzaken van een verstoorde
doorbloeding in je brein op te lossen. Je verbetert bloedaanvoer vanuit de nekslagaders (openen), je verbetert de bloedafvoer uit je brein (drainage) en vervolgens pas je de Epiphora ademtechniek toe om de laatste stress uit je lijf te laten gaan. Dit pas je twee maal per dag toe. De oefeningen bouwen we rustig op, ik geef jou die oefeningen mee die jij op dat moment nodig hebt. Overdag pas je de goede beweeghouding toe en naar behoefte pas je de methode vaker toe. Hiermee wordt de herstelkracht veel sterker en kan jouw herstelproces beginnen.

Aanpak
In 3 sessies leer ik jou deze methode aan. Ben je minder goed belastbaar, dan kunnen we meer en kortere sessies inplannen. Woon je wat verder weg, dan is een online sessie ook mogelijk.

Kosten
3 sessies €220,-

Maak online een afspraak

Gewoon even een ontspannen moment voor jezelf?

Kom genieten van een massage. Massage helpt jou te ontspannen, vermindert vermoeidheid en helpt sneller herstellen na sportinspanning of bij een blessure. Met verschillende massagetechnieken pak ik jouw pijn aan.

Bekijk de behandelingen