Skip to main content

Sportmassage meppel

Sportmassage voor alle sporters

Sportmassage zorgt voor een sneller herstel na jouw training of wedstrijd. Door het stimuleren van jouw spieren, kan ik er juist ook voor zorgen dat je klaar staat voor jouw volgende sportprestatie.

Spieren kunnen alleen goed werken als zij de goede energie krijgen. Spieren en spiervezels worden omgeven door bloedvaten. Zo krijgen de spieren voedingsstoffen (energie) aangevoerd en kunnen afvalstoffen afgevoerd worden. Een sportmassage stimuleert dit proces.

Een sportmassage bij Jess

Voorbeelden waarbij ik jou kan helpen

  • Lopersknie
  • Klachten aan het scheenbeen
  • Tenniselleboog
  • Schouderklachten
  • Pijn aan de hiel
  • Stijve onderrug
  • Pijnlijke/stijve achillespees

Tijdens een sportmassage worden verschillende technieken toegepast, zoals de triggerpointmethode en cupping om de spieren te ontspannen, knopen te verwijderen en de bloedcirculatie te verbeteren. Dit helpt bij het verminderen van spierspanning, het voorkomen van blessures en het bevorderen van de flexibiliteit. Om het effect nog een aantal dagen voort te laten duren, of spieren te ondersteunen, maak ik gebruik van taping.

Maak online een afspraak

Sneller herstellen met een sportmassage

Door een combinatie van massage, cupping, triggerpointmethode of de dornmethode kan ik jou weer een stap verder helpen. Op naar volledig herstel!

Zo is pijn aan de hiel, ook wel hielspoor, op te lossen door pijnpunten en spierknopen in de kuit goed aan te pakken met een triggerpointbehandeling. Na een paar behandelingen en iets aangepaste training kan je dan al snel weer jouw trainingen hervatten.

Bij een stijve achillespees masseer ik de betrokken spieren, tape ik deze en geef ik jou oefeningen mee om nog sneller te kunnen herstellen.

Ook als je na het werken in de tuin of ander fysiek werk last hebt van je (onder)rug, kan ik er met verschillende technieken voor zorgen dat jij weer soepeler beweegt.

Ervaar het zelf

Ervaar de kracht van een ijsbad

Een keer wat anders proberen? Ervaar de kracht van een ijsbad en voel de ontspanning en warmte van binnenuit! Kom zelf alle voordelen van een ijsbad ervaren.

Bekijk de ijsbad workshop