Skip to main content

Rustgewoonte (5 weken)

Samen verdiepen in de ademhaling

In een kleine groep met een maximum van vijf deelnemers, verdiepen we ons in diverse ademhalingsoefeningen en -technieken, en ervaar jij ook jouw (allereerste) ademsessie. Gedurende vijf sessies van anderhalf uur ontdek je wat ademhaling voor jou kan betekenen. Elke keer krijg je een nieuwe krachtige tool aangereikt om meer innerlijke rust te vinden en stress te verminderen. Neem een kijkje in de agenda en schrijf je in!

Maak rust gewoon!

Drukte is overal om je heen te vinden. Misschien ben je wel altijd druk in je hoofd, zijn er volop verwachtingen vanuit je omgeving, ervaar je veel werkdruk. Ook deze hectische tijd, met alle gebeurtenissen en social media zorgen voor een enorme hoeveelheid prikkels.

Gelukkig kan je de rust wel altijd opzoeken en uiteindelijk ook echt van binnenuit gaan voelen. Dat kan wat oefening en aandacht vragen. Met deze cursus neem ik je daar stap voor stap in mee en gaan we vooral doen en ervaren. De oefeningen herhaal je tussendoor thuis. Zo kan je van van rust een gewoonte maken, en zo wordt rust na wat oefening heel gewoon!

Meer informatie over een ademsessie vind je hier.
Wil je liever een 1-op-1 op maat gemaakt traject? Dan is Total Relax voor jou beter geschikt.

Meer informatie?

Drukte is overal en altijd te vinden. Gelukkig kan je de rust ook altijd opzoeken.

Praktische informatie

– 5 bijeenkomsten van anderhalf uur
– Maximaal 5 deelnemers
– Locatie: Meppel

Investering:
€ 295,00 (particulier incl btw, zakelijk ex btw)

Meld je nu aan

Gewoon even een ontspannen moment voor jezelf?

Kom genieten van een massage. Massage helpt jou te ontspannen, vermindert vermoeidheid en helpt sneller herstellen na sportinspanning of bij een blessure. Met verschillende massagetechnieken pak ik jouw pijn aan.

Bekijk de behandelingen